söndag 2 oktober 2016

Goodbye California, Hello Cook islands



Idag gick vi vuxna upp i tid och tränade i skift. Vi försöker träna så mycket vi kan. Det ger en bra start på dagen och vi blir piggare och gladare. Inga hårda eller tuffa pass, men så att musklerna får anstränga sig lite och pannan får svettas.
Åt en rejäl frukost på grannhaket. Omelett, toast, skinka och pannkakor och flera koppar kaffe. Till och med så att man har börjat gilla det "färgade" vattnet ;) . Upp till hotellet och packad väskorna för "Flight mode". Vi skulle ju få plats med både lite mer kläder (Gillroy) och lite mer leksaker! Vi lämnade väskorna i baggage rummet och tog bilen ner till Piren. Där hyrde vi cyklar. Ebba fick åka i en vagn efter och Emil cyklade själv. Vi cyklade mellan Santa Monica och Venice. Det var en härlig känsla att känna den varma vinden och cyckla längs den långa och breda stranden.


 I Venice var det mer komers. Olika uppträdande, folk som gick på glas, musikanter, hennamålningar, försäljning av diverse saker. Lite som Koh San Road i Bankok fast ändå inte. Vi kollade in Muscle beach och utegymmen både i Venice och SM. Vi stannade och tittade på en skateboard park och imponerades av alla trick de gjorde! Vi hann även testa tre olika lekplatser.

Vi lämnade LA vid 18 och körde till flygplatsen där vi skulle lämna bilen. Det gick jätte smidigt!
Nu har vi checkat in och sitter och väntar på boarding. Vi lyfter 23.55, 10h flygning väntar, hoppas kunna sova det mesta!

Vi har nu varit borta i 1,5 vecka. Det känns som en evighet sedan vi var i SAN Fransisco! Alla upplevelser och minnen vi fått med oss! Vi har dålig koll på vilken dag det är, vad klockan är, vi äter när vi är hungriga, sover när vi är trötta!
Vi har det Grymt bra!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar