torsdag 24 november 2016

Aklimatisering?

Idag vaknade vi till snöblandat regn! Vi hade planerat att åka till Uenoparken och sedan kika runt i Akiabara, vilket är ett ställe där man efter andra världskriget började sälja radiorör under broarna och som idag vuxit till Tokyos elektronikmecka.




Eftersom vädret var som det var, tog vi Akiabara först. Vi kom rakt in i Yodiobashi, ett varuhus där de hade allt! Meterlånga rader med mobilskal, meterlånga rader med pennor, meterlånga rader med datorer, ja ni förstår!













Vi gick runt här ganska länge och gick sedan för att äta. Av en ren slump trillade vi in på en trevlig restaurang, där vi först fick låsa in våra skor och sedan sitta i små bås.
Vi fick nudlar, ris, soppa, fläskkött, kyckling och the. Supermysigt och gott!
Vi gick vidare och kikade in i diverse butiker! Det var mycket Manga och Pokemon här!
Vi var ganska frusna och fötterna var dyngsura!


Men innan vi tog metron hem, ville vi se Uenoparken, som vi hört så mycket gott om! Det var en väldigt mysig park med fina tempel och träd. Kan tänka mig hur vackert här är på våren! Idag kastade barnen snöbollar istället, med lite snö de hittade :)






Idag är vi inte röda på kinderna av sol och värme! Idag är det av snålblåst och snöblandat regn. Vi börjar acklimatisera oss!


I morgon väntar 11,5h flygning hem.
Hem till Sverige, Ågarp, familj, vänner och jobb.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar