torsdag 22 september 2016

San Fransisco dag 1


Vaknade vid 05.00 och kunde inte somna om! Jetlaggad och taggad för en dag i staden!

Resan mellan Newark och San Fransisco var ganska hoppig bitvis, men vi sov mesta av tiden, det tillsammans med tidsskillnaden kanske gjorde den tidiiga morgonen.

Frukosten var ingen höjdare, så vi fyllde på med ytterligare lite på stan. Vi hoppade på en turistbus som tog oss runt i tre timmar. Ett ganska smidigt sätt att få se stora delar och barnen tyckte det var spännande! (Emil hann dessutom fånga massor av Fett coola pokemons ;))

Vi tog en alldeles för dyr taxi (Nu har vi hittat en buss/spårvagnskarta) till Dolores Park där vi åt på ”Super Duper” burgers och de var verkligen Super Duper! Parken var jättefin, med utsikt över staden och en riktigt fin lekplats, där barnen sprang av sig!

Vi har gått efter en speciell guidebok ”Ett annat San Fransisco”, som lett oss till många av dessa guldkorn!




 
Turistbuss runt staden
 
Fett Coola Pokemons som fångades på vägen


Grace Cathedral









Golden Gate


Dolores park


Super Duper Burgers

Efter att vi tagit en liten vila på hotellet tog vi Cabel car ner till Fisherman´s Warf. Ebba somnade och vi fick bära henne till restaurangen, Bubba Gump. Hela restaurangen var basserad på Forest Gump. Vi trodde att det skulle vara en Turist fälla, men blev positivt överaskade! God mat, Coolt ställe och trevlig personal! Ebba sov igenom hela restaurangbesöket, sov när vi bar henne till taxin, sov när vi bar ur henne ur taxin och sov hela natten! En dag i storstaden tar på krafterna!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar