lördag 22 december 2018

Martinique till St.Lucia


21 december

Vi är fortfarande lite jetlaggade och vaknade redan vid 05, men gick upp först vid 06. Jag och Roger skulle träna, vilket resulterade i att alla hakade på! 

Morgondopp och frukost. 

Sen packade vi ihop allt och förberedde för avfärd.
Vi hade först tänkt att gå till Rodney bay på St .Lucia, men fortsatte 2 h till söderut till Sofriere bay, för att få en kortare seglats i morgon. 


Barnen fick åksjuketabletter innan vi gick iväg och jag tuggade tuggummi. Vi klarade oss helt ok. Jag fick ta ett tuggummi till och Jimmie fick också känning och fick ta ett tuggummi! 
Tur att Agneta inte rör så känslig för sjösjuka och kan fixa knäckebrödsmackor till oss på vägen! 
Jimmie och Roger hade fiskespön i under färden och först fick de på en jätte, som tyvärr slet sig men sen fick vi på en barracuda. 


Kl 17 var vi inne och hade lagt till. Vi mötts av män i små båtar som visade oss till bojplats. Här fick man inte ankra. 
Det visade sig sen att det som vi betalade för först var bara för att de hjälpte oss lägga till. Sen kom de riktiga bojägarna och tog betalt 




Jag, Jimmie och barnen hoppade i och tog ett dopp när vi hade lagt till och sen vankades det mat. Grillade tonfiskspett, kokta grönsaker och ris. Det smakade väldigt bra efter en heldag på sjön! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar